Naar inhoud

Radioworkshops

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door LEADER en Provincie Antwerpen.

Lokaal bestuur Beerse en Huis van het Kind stellen met trots voor: Busje komt zo. Dit project werd mede mogelijk gemaakt door LEADER en Provincie Antwerpen.

Het wordt een heuse mobiele ontmoetingsplek die op verschillende plaatsen in Beerse en Vlimmeren halt zal houden. Deze zomer staan er waanzinnig leuke radioworkshops voor en met jongeren vanuit onze eigen radiotrailer op het programma. Hoe geweldig is dat?!

Jullie bepalen zelf wat er moet gebeuren. Wat denk je van interviews met en door jongeren of lokale deejays die zorgen voor aanvullende muziek? Ook panelgesprekken en debatten rond actuele thema’s gaan we niet uit de weg, net als serieuze en diepgaande babbels met vrijwillige psychologen… Super boeiend om dit allemaal mee te helpen realiseren, zowel langs de technische als inhoudelijke kant. En daar hebben wij jou voor nodig.

Ben je tussen 12 en 25 jaar oud en is radio maken iets voor jou of heb je gewoon kei veel interesse?
Heb je vooral ook massa's goesting om mee te werken aan onze workshops en kun jij je vrij maken op 21 en 25 augustus en op 4 september?

Schrijf je dan snel in voor dit übercoole jongerenproject via dit formulier.
Je ontvangt dan binnenkort een officiële uitnodiging om op woensdag 30/06 in de namiddag samen met enkele jongeren en een professionele radiomaker de workshops van augustus mee vorm te geven.
De workshops zijn volledig gratis.

Laat dus zeker van je horen en heel graag tot snel.

Oh, enneuh... check het promofilmpje hieronder!

Groetjes,

Team “ Busje komt zo”
Mobiele ontmoetingsplaats voor jongeren