Naar inhoud

Clustercoördinator Burger en Welzijn A1a-A3a

Neem jij graag de dienst burgerzaken, sociale dienst, thuis- en ouderenzorg, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum  en serviceflats onder jouw vleugels en zet je graag jouw tanden in het gezondheids- en seniorenbeleid?

buitengewoon Beerse

Dan ben jij misschien wel de clustercoördinator Burger en Welzijn die wij zoeken.

Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de diensthoofden en de zelfsturende teams binnen jouw cluster. Je ondersteunt hen bij de organisatie van hun dienstverlening en maakt ruimte voor samenwerkingsverbanden. Je bent de brug tussen het bestuur en de diensten van jouw cluster enerzijds en tussen het bestuur en externe partners anderzijds.

Je hebt een goed inzicht in je vakgebied en hebt een grote interesse in de thema’s binnen jouw cluster. Je bent leergierig en volgt ontwikkelingen op en je weet de opgedane kennis te implementeren in de dagelijkse werking en bij het uitzetten van een beleid.

Kandidaten voor deze functie op A-niveau hebben idealiter een masterdiploma op zak. Maar ook als  je een bachelordiploma kan voorleggen met minimum 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, kan je je kandidaat stellen. 

Wie als voltijds clustercoördinator start, heeft recht op een minimaal bruto-maandloon van 3170,07 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling. Je kan tot 12 jaar ervaring uit de privésector meenemen.

We zien jouw kandidatuur graag ten laatste 9 april binnenkomen via consultancy@runtime.be.

Datum van het bericht: woensdag 07 april 2021
Huidig nieuwsoverzicht