Naar inhoud

Kinderdagverblijf Dol-Fijn

V.Z.W. Kinderdagverblijven Regio Kempen ‘Dol-Fijn’ werd opgericht in 1989. Ondertussen hebben ze vier kinderdagverblijven in de Kempen, meer bepaald in Beerse, Arendonk, Turnhout en Geel. Elk kinderdagverblijf is erkend en gesubsidieerd door Kind & Gezin.

Doorheen de jaren is Dol-Fijn uitgegroeid tot een organisatie die een kwaliteitsvolle en pedagogisch verantwoorde opvang kan aanbieden aan kinderen tussen 0 en 3 jaar.

De dagelijkse leiding van de organisatie is in handen van de directeur/kwaliteitsverantwoordelijke, aangestuurd door een Raad van Bestuur. Elke vestiging heeft een diensthoofd/verpleegkundige die – geleid door de directie- de coördinatie van het kinderdagverblijf op zich neemt.

 

Gekwalificeerde en gemotiveerde kinderverzorgsters zorgen voor de dagelijkse opvang/verzorging/begeleiding van de kinderen in verschillende leefgroepen. Daarenboven zorgen de logistieke medewerkers voor het bereiden van de voeding en de netheid van de lokalen volgens hoge hygiëne-normen.

contactgegevens
Kinderdagverblijven Dol-Fijn
Maatschappelijke zetel
Grote Markt 52
2300 Turnhout
tel. 014 47 10 78
e-mail: info@dolfijnvzw.be
www.dolfijnvzw.be


Kinderdagverblijf Dol-Fijn
Karel Van Nyenlaan 12
2340 Beerse
tel. 014 61 92 50

Met een professioneel team bieden wij op persoonlijke wijze kinderopvang. Ons uitgangspunt daarbij is kwaliteit. Dol-Fijn vormt een veilige omgeving waarbinnen kinderen zich thuis voelen. We hebben plaats voor 36 kindjes, verdeeld over drie leeftijdsgebonden groepen. Voor meer informatie, kijk op www.dolfijnvzw.be/vestigingen/beerse.htm.