Naar inhoud

Word jij ons nieuw UiT-gezicht?

Eind juni viel Beers MagàZien in de brievenbussen van onze inwoners. De aandachtige lezer heeft gemerkt dat de UiT-gezichten in die editie voor de vierde keer hun keuze maakten uit het ruime aanbod in de UiT-kalender.

oproep in BMZ 8

"Ik vond het heel fijn om één van de UiT-gezichten te zijn. Heel veel mensen hebben mij hierover aangesproken, via Facebook, Twitter, in de fitness of zelfs... echt waar, mijn huisarts!  Heel positief altijd." liet Elsie weten.

Op de vraag of hij zich opnieuw kandidaat zou stellen, antwoordt Niels: " Direct! Het was een leuke ervaring en mijn doel om mensen te ontmoeten is zeker gelukt. Ik ben regelmatig aangesproken en herkend. Dat ik op de cover heb gestaan, zal er wel voor iets tussen zitten :-). "

Magda kreeg het afgelopen jaar ook heel wat positieve reacties: "Als oud-gediende van het gemeentehuis, zagen heel wat mensen al snel een link J. Maar ik kan het iedereen aanraden om UiT-gezicht te worden!"

Ook de familie Van Sweevelt was heel enthousiast. " 't Was een zeer toffe ervaring en we zouden het zeker opnieuw doen! "
Van hen kregen we zelfs al een tip voor een nieuw 'UiT-gezin'. Benieuwd of die even enthousiast reageren!

Ben jij aangestoken door onze Uit-gezichten en heb jij ook zin om mensen uit hun kot te lokken om deel te nemen aan één of andere activiteit die voor en door Beersenaren wordt georganiseerd? Laat dan vóór 15 augustus aan de dienst communicatie (tel. 014 62 27 64 - e-mail: communicatie@beerse.be ) weten dat jij één van de nieuwe UiT-gezichten wil zijn. We kijken er al naar uit om met jou kennis te maken!

Datum van het bericht: woensdag 29 juni 2016
Huidig nieuwsoverzicht